Rendszerüzenet

Szeretethíd - Debreceni rendezvények és süteménysütés

A hosszas előkészületi munkálatok után, május 19-én és 20-án szerte a Kárpát-medencében, több száz helyszínen, közel 16 000 önkéntes nyújt majd segítséget környezetében a Szeretethíd – Kárpát-medencei református önkéntes napok keretében.

Debrecenben immár hagyománnyá vált, hogy a Pallagi úti idősek otthonában köszöntik a Szeretethíd önkéntesei a lakókat. Idén is indul a Szeretethíd nosztalgia villamos, melyen a város lakóit süteményekkel fogadják az önkéntesek. Továbbá a segítő kezek teszik majd szebbé a Kenézy Gyula Kórház belső kertjét is. Ezekre a feladatokra, programokra örömmel várjuk a segítők jelentkezését a szeretethid@jobbadni.hu címen.

A gyülekezetek bizonyára sok helyen készülnek egyéni önkéntes akciókkal is a Szeretethíd keretében. A Debreceni Egyházmegye gyülekezetei idén újra süteménysütéssel is be tudnak kapcsolódni a Szeretethídba. A felajánlott finomságokat önkéntesek viszik majd el idősek otthonába és más szeretethidas helyszínekre. Kérjük, hogy olyan süteményeket hozzanak, melyek hűtés nélkül is tárolhatóak egy napig.

Az elkészült süteményeket május 20-án, szombaton fél 9 és fél 10 óra között adhatják le az Esperesi Hivatal előtt.

Nagy szeretettel várjuk a finomságokat, hogy minél többeknek tudjunk örömet szerezni azokkal!

Nincsenek megjeleníthető események.