Rendszerüzenet

Imádkozó Testvérek Társaság

Ne félj, mert megváltottalak, neveden szólítottalak, enyém vagy! (Ézs. 43,1)

Az Imádkozó Testvérek Társaság 2014 augusztusában alakult.

Keresztények, vagy másként írva keresztyének vagyunk. Egyszóval Jézus követői. Nem feltétlenül egy felekezetből, de reméljük, hogy egy akolból valók. Nem vagyunk jobbak, nem vagyunk különbek, mint mások. Egyszerűen, csak hívők. Hiszünk Jézus Krisztusban, hiszünk mennyei Atyánkban. Hisszük, hogy ez az Atyától kapott szolgálat nem kiváltság, hanem felelősség. Felelősség, mert az Atya megadta a szívünkbe azt a lehetőséget, hogy Jézus nevében imádkozva kapcsolatban lehetünk Ővele.

Odavihetjük a magunk és rászoruló társaink (beleértve szeretteinket, ellenségeinket, bűnösöket, hívőket és hitetleneket) baját, problémáját a legfőbb orvoshoz, a Szeretethez. Ez egy felemelő szolgálat, amiért a jutalom maga a szolgálat lehetősége.

A közösségünk nem zárt, így hívunk mindenkit, aki megfáradt, nem leli helyét a mai taposómalomban. Álljon meg velünk egy kicsit, hagyja, hogy Jézus szeretete megérintse, átjárja, feltöltse. Itt testvérekre talál. Olyanokra, akik készek örülni az örülőkkel és sírni a sírókkal. Olyanokra, akik sok mindenen átmentek és tanúságot tudnak tenni Isten megváltó szeretetéről.

Alkalmainkat két hetente csütörtökön 17 órától tartjuk. Kívánjuk, hogy alkalmainkon is élje át Istenünk mindennapokban megnyilvánuló szeretetét az életében!

2015 óta működtetjük a www.imadkozzunk.hu honlapot.

A honlapot szeretet hozta létre, amely nem a létrehozókért van, hanem az idelátogatókért. Azt a szeretetet kívánjuk közvetíteni, amely megtart bennünket nap, mint nap. Olyan tartalmakat töltünk fel, amelyek építenek, és nem rombolnak.

Szívből köszöntünk mindenkit az Ige szavaival: “Kegyelem, irgalom, békesség Istentől, a mi Atyánktól és a Jézus Krisztustól, a mi Urunktól” (2Tim. 1,2)

Tóth Csaba
Imádkozó Testvérek Társasága

Nincsenek megjeleníthető események.