Rendszerüzenet

Beteglátogató szolgálat

Lehetséges feladat: 

• beteg gyülekezeti tagok látogatása
• mozgásukban korlátozottak szállítása alkalmakra
• otthoni segítség rászorulóknak esetenként

A beteglátogatói szolgálat a Nagytemlomi gyülekezetben nagy múltra tekint vissza. A gyülekezet életében fontos, hogy tudjunk egymásról, a számon tartottság érzése, különösen is fontos a mai ember számára. A templom hajlékot nyújt, a gyülekezet lelki otthonként várja tagjait. Szeretnénk segítséget nyújtani, kórházi vagy otthoni látogatással, beszélgetéssel, bibliaolvasással, közös imádkozással.
Örömmel várjuk erre a szolgálati területre azok jelentkezését, akik magányos, beteg, gyülekezeti tagjainkat látogatnák meg otthonaikban, vagy a kórházi betegágy mellett.
Ha érez magában erőt, szeretetet és elhívást ehhez a szolgálathoz, várjuk újra formálódó közösségünkbe! Terveink között szerepel, hogy minden hónap utolsó péntekén, látogatói bibliaóra keretében gyűlünk össze. Ezek az alkalmak lelkészi vezetéssel segítik, azt a lelki munkát, mely ehhez a szolgálathoz szükséges. Lehetőség szerint képzések szervezésével is segíteni kívánjuk a csoport munkáját. A látogatások megszervezése és a feladatok koordinálása a közösségben válhat áldássá. Várjuk jelentkezését a lelkészi hivatalunkban!
„ Aki mást felüdít, maga is felüdül!” (Példabeszédek, 11.25.)
Testvéri köszöntéssel: Virányiné Trapp Krisztina

A beteglátogatói szolgálati csoport vezetője: Virányiné Trapp Krisztina
E-mail címe: beteglatogato@nagytemplom.hu

Szolgálatokra jelentkezés:

Nincsenek megjeleníthető események.