Rendszerüzenet

Még egy hónapig várják a videókat

Meghosszabbították a szervezők a reformációs videópályázat jelentkezési határidejét, így 2017. január 15-ig várják a felvételeket, melyek bemutatják két percben, miként kapcsolódik össze Debrecen a református vallással.

A Debrecen-Nagytemplomi Református Egyházközség videópályázatot hirdetett az 500 éves reformáció alkalmából, hogy megmutassák a debreceni fiatalok, hogy mit jelent a mai embernek a hit, hol és miként mutatkozik meg a vallás a város életében, és hogyan lehet megemlékezni arról, hogy már fél évezred eltelt azóta, hogy Európában kezdetét vette a reformáció.

A pályázati felhívás szerint másfél-két perces, a témához kapcsolódó, személyes hangvételű videókat várnak, melyeknek csak a képzelet szabhat határt: akár animációkkal és különböző effektekkel is fel lehet dobni a pályaműveket, stílusában pedig a riportfilmtől kezdve a hangulatklipen át a kreatív dokumentumfilmezésig bármi szóba jöhet.

A zsűri a megadott szempontok alapján fogja kiválasztani a dobogós helyezést elérő pályázatokat, valamint a jelentkezési határidő lejártát követően egy közönségszavazást is indítanak a Nagytemplom Facebook-oldalán, ahol a lájkok száma fogja eldönteni, hogy ki nyeri el a különdíjat. A nyertes videók készítőit pénzbeli jutalom illeti: az első helyezett 50.000 forintot, a második helyezett 30.000 forintot, a harmadik helyezett 20.000 forintot, a közönség kedvence pedig szintén 30.000 forintos díjazásban részesül.

Az elkészült videókat 2017. január 15-ig várják a nagytemplom@reformatus.hu email címre. A részletes pályázati felhívást és a jelentkezés feltételeit a www.nagytemplom.hu weboldalon lehet elolvasni.

A pályázat anyaga letölthető itt:
Pályázat letöltése

Nincsenek megjeleníthető események.